Arhivă : Agenda de concert Înapoi

"La Grande Belleza" – recital în cadrul turneului SoNoRo Conac

Publicat: miercuri, 13 Aprilie 2022 , ora 10.50

Asociația SoNoRo și Filarmonica "George Enescu" organizează luni, 18 aprilie 2022, la ora 19.00, în Sala mare a Ateneului Român, recitalul La Grande Belleza, ce face parte din turneul SoNoRo Conac, aflat la a zecea ediție. Pe scenă, vor evolua violonistul Eric Schumann, violistul Răzvan Popovici, violoncelistul Boris Andrianov și pianistul Jose Gallardo. Programul este alcătuit din lucrări de Clara și Robert Schumann.

"La Grande Bellezza este omagiul pe care îl aducem vieții, bucuriei întâlnirii cu muzica și cu persoane dragi, în spații în care este celebrată frumusețea, armonia, grija pentru artă. În cele nouă ediții ale turneului SoNoRo Conac am descoperit splendoarea unor clădiri și ale unor timpuri care, deși au fost tulburi, nu au trecut fără a lăsa ceva valoros în urmă. Considerăm că este datoria noastră să păstrăm toată această frumusețe care ne-a fost lăsată moștenire și sperăm ca prin muzică să reîntregim spații, oameni, speranța într-o lume în care frumusețea și arta devin valorile supreme, singurele pentru care merită să purtăm o luptă", declară Răzvan Popovici, Directorul turneului SoNoRo Conac.

Filarmonica George Enescu
Luni, 18 aprilie 2022, ora 19.00, Ateneul Român

Recital cameral - La Grande Bellezza

ERIC SCHUMANN - vioară

RĂZVAN POPOVICI - violă

BORIS ANDRIANOV - violoncel

JOSE GALLARDO - pian

Program

Clara Schumann - Trei romanțe pentru violă și pian, op. 22

Robert Schumann - Fantasiestücke pentru violoncel și pian, op. 73;

Robert Schumann - Sonata pentru vioară și pian în la minor, nr.1, op. 105

Robert Schumann - Cvartet cu pian în mi bemol major, op. 47

Biletele se pot procura:

- De la Casa de Bilete a Ateneului Român

Program: Marți - Vineri 12:00 - 19:00. Plata doar în numerar. (Telefon: 021.315.68.75)

- Online, accesând site-ul www.fge.org.ro - secțiunea "Calendar". Biletele odată cumpărate nu sunt returnabile decât în condițiile prevăzute de lege.

Mai multe detalii pe https://conac.sonoro.ro/

Partenerii SoNoRo Conac susțin refugiații din Ucraina

Donații se pot faceaici:www.narada.ro/doneaza sau prin transfer bancar, în contul Asociației Zi de Bine, cu mențiunea cuvântului SPITAL la descrierea plății: www.zidebine.ro/doneaza/transfer_bancar.