Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Violonista japoneză Sayaka Shoji și dirijorul Gabriel Bebeșelea, pe scena Ateneului Român

Publicat: luni, 7 Martie 2022 , ora 15.51

Joi, 10 și vineri, 11 martie 2022, Orchestra simfonică a Filarmonicii "George Enescu" va fi condusă de dirijorul principal Gabriel Bebeșelea, în două concerte cu public, desfășurate de la ora 19.00, în Sala mare a Ateneului Român. Vedeta afișului va fi renumita violonistă japoneză Sayaka Shoji, care va interpreta Concertul în re minor pentru vioară și orchestră, WoO 23 de Robert Schumann. Concertul se deschide cu Andante con moto din Trio în mi bemol major, op. 100, In memoriam Carmen Sylva de Franz Schubert/George Enescu, iar în partea a doua a serii va fi interpretată Simfonia nr. 3, în la minor, op. 56, Scoțiana de Felix Mendelssohn.

CONCERT SIMFONIC CU PUBLIC

Joi și vineri, 10 și 11 martie 2022

Orchestra simfonică a Filarmonicii "George Enescu"

ora 19.00, Sala mare a Ateneului Român

Dirijor
GABRIEL BEBEȘELEA

Solistă
SAYAKA SHOJI

Program

Franz Schubert/George Enescu
Andante con moto din Trio în mi bemol major, op. 100, In memoriam Carmen Sylva

Robert Schumann
Concertul în re minor pentru vioară și orchestră, WoO 23

Felix Mendelssohn
Simfonia nr. 3, în la minor, op. 56, Scoțiana

Accesul în sala Ateneului Român este permis "cu participarea publicului conform legii; dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 și este asigurată purtarea măștii de protecție". Verificarea acestor condiții se va face înainte de accesul în incinta Ateneului Român.

Prețurile biletelor sunt:

Categoria I: 110 lei;

Categoria II: 100 lei.

Pentru a evita aglomerația și formarea de grupuri, accesul se face cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Biletele se pot procura astfel:

- De la Casa de Bilete a Ateneului Român

Program: Marți - Vineri 12:00 - 19:00. Plata doar în numerar.
Telefon: 021.315.68.75

- Online, accesand site-ul www.fge.org.ro - sectiunea "Calendar". Vă rugăm să luați în considerare că, odată început procesul de rezervare online, locurile vor fi blocate timp de 30 minute. Numarul maxim de bilete ce pot fi achiziționate într-o sesiune online este de șase bilete. Biletele odată cumpărate nu sunt returnabile decât în condițiile prevăzute de lege.