ACUM:
17.00
Concertele roz (R)
Urmează: 18.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 18.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Agenda de concert Înapoi

În pregătirea Timișoarei pentru Capitală Culturală, Tribul Artistic organizează cursuri de scriere și producție a proiectelor culturale cu finanțare europeană

Publicat: luni, 19 Aprilie 2021 , ora 13.05

În lunile următoare asociația Tribul Artistic dezvoltă, prin proiectul Culture_Web, o sesiune complexă de cursuri de scriere, implementare, producție și promovare a proiectelor culturale cu finanțare europeană, traineri fiind specialiști cu expertiză internațională în dezvoltarea programelor Uniunii Europene. Organizarea cursurilor vine ca un răspuns la o necesitate identificată în pregătirea orașului Timișoara pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii.

Primul training (de scriere și implementare a proiectelor) are loc în perioada 24 aprilie - 8 mai, se desfășoară online și include 3 workshop-uri diferite, după cum urmează:

· 24 aprilie- Etapele unei cereri de finanțare de succes, trainer Tim Williams, directorul Projects-Direct.Net, firmă britanică de consultanță specializată în dezvoltarea, implementarea și evaluarea unor proiecte notabile.

· 1 mai- Abordări creative și inovatoare în scrierea de proiecte, trainer Dr. Pilar Orero, Universitat Autònoma de Barcelona - lider a numeroase proiecte de cercetare finanțate de Uniunea Europeană și autoarea a zeci de lucrări academice ce vizează relația dintre consumator și canalele media.

· 8 mai- Scrierea și implementarea proiectelor europene: modele de bună practică, trainer Dr. Estella Oncins Noguer, Universitat Autònoma de Barcelona, profesor, cercetător și partener în dezvolarea unor programe de succes ale UE, precum Horizon 2020: HELIOS, MediaVerse.

Workshop-urile vor fi dinamice și interactive, participanții primind feedback amănunțit despre ideea pe care vor să o dezvolte. Fiecare întâlnire durează 4 ore, costul de participare este 300 lei și asigură participarea la toate cele 3 workshop-uri. Detalii despre procedura de înscriere: shorturl.at/bjoE8.

Următoarele două cursuri (de marketing cultural și producție de evenimente) vor avea loc în perioada 15 mai-12 iulie, toate detaliile urmând a fi comunicate în curând.

*Workshop-urile se vor ține în limba engleză.