ACUM:
15.00
Concerte de 5 stele
primite prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 17.00 Concertele roz (R)
Apoi: 18.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Programul de formare continuă Certificatul Dalcroze în România (CDR) - Invitație la perfecționare profesională de calitate

Publicat: miercuri, 10 Martie 2021 , ora 13.25

Asociația Cultură prin Muzică demarează în 15 mai 2021, la București, programul internațional de formare continuă - Certificatul Dalcroze în România (CDR). Programul, deschis în România în cadrul colaborării elvețiano-române dintre Institutul Jaques-Dalcroze Geneva (www.dalcroze.ch) și Asociația Cultură prin Muzică (www.culturaprinmuzica.ro), este reglementat prin Convenția semnată de părți în 14 decembrie 2020 și se finalizează cu o diplomă recunoscută de Institutul Jaques-Dalcroze Geneva iar, la nivel internațional, în toate mediile profesionale Dalcroze.

Programul CDR se adresează tuturor profesioniștilor activi în domeniul muzical, în sfera artistică (dans, actorie) sau non-artistică (științele educației, psiho-pedagogie, asistență socială, terapie) doritori să cunoască și să aprofundeze pedagogia muzicală Dalcroze cu aplicație în diverse domenii.

Conținutul programului (structura, materiile principale, numărul de ore) și profesorii specialiști din cadrul lui sunt desemnați de Institutul Jaques-Dalcroze Geneva (IJD). Profesorii specialiști de la Institutul Jaques-Dalcroze din Geneva sunt deținători ai Diplôme supérieur Jaques-Dalcroze și formatori de talie internațională.

Director de program: Profesor Jean-Marc Aeschimann

Interviu cu Jean-Marc Aeschimann - profesor responsabil al CDR

La acestă fomare pot participa maxim 25 de profesioniști din România și din străinătate. Inscrierile la programul CDR sunt posibile până în data de 1 Mai 2021.

Programul CDR este o oportunitate unică pentru profesioniștii din Romania să acceseze o formare continuă de calitate, cu un program elvețian, într-un domeniu de foarte mare interes, să-și îmbogățească și să-și diversifice aria de acțiune și metodele de lucru în cadrul propriei profesii.

Pentru o informare completă asupra programului, puteți accesa detaliile programului CDR și pagina web dedicată programului: www.dalcroze.ro.