ACUM:
17.25
Promo
Urmează: 17.29 Promo RRM
Apoi: 17.30 Free

Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Soprana Rodica Vică interpretează Mozart pe scena Sălii Radio - concert fără public, transmis LIVE

Publicat: luni, 8 Martie 2021 , ora 13.37

Soprana RODICA VICĂ - care se bucură de o frumoasă carieră internațională, fiind aplaudată pe scene ca Teatro La Fenice (Veneția) sau Konzerthaus Berlin - este invitată specială a concertului prezentat miercuri, 10 martie (19.00) de ORCHESTRA DE CAMERĂ RADIO. Evenimentul se va derula FĂRĂ public, dar va fi transmis în direct de la Sala Radio.

Sub bagheta dirijorului de origine italiană DAVID CRESCENZI, în prezent dirijor invitat al Operei din Düsseldorf (Germania) și director artistic al Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, veți asculta un program 100% austriac. Seara se va deschide cu MOZART - uvertura operei Lucio Silla și motetul Exsultate, Jubilate pentru soprană și orchestră. Evenimentul va continua cu HAYDN - Simfonia nr. 104 - Londoneza, ultima simfonie a celui care a fost considerat un părinte al genului.

Concertul va fi transmis LIVE pe calea undelor - pe toate frecvențele Radio România Cultural și Radio România Muzical - în streaming live pe Internet, pe site-urile www.radioromaniacultural.ro și www.romania-muzical.ro, și pe paginile de FACEBOOK Orchestrele și Corurile Radio și Radio România Muzical.

Evenimentul va fi preluat LIVE și pe pagina oficială de Facebook a partenerilor noștri de la Forumul Cultural Austriac.