ACUM:
15.00
Concerte de 5 stele
primite prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 17.00 Concertele roz (R)
Apoi: 18.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Cristian Măcelaru și Daniel Ciobanu, într-un concert excepțional Beethoven, cu bilete puse în vânzare pe 1 martie

Publicat: luni, 1 Martie 2021 , ora 9.06

Marți, 9 și miercuri, 10 martie 2021, Filarmonica "George Enescu" organizează un concert extraordinar cu public, cu un program integral Beethoven. Concertul va fi condus de Cristian Măcelaru, cel mai important dirijor român de pe scena internațională de astăzi, numit de curând director muzical al Orchestrei Naționale a Franței. În ipostaza de solist va apărea Daniel Ciobanu, primul artist în rezidență al Filarmonicii, care va interpreta Concertul nr.4, în sol major, pentru pian și orchestră, op. 58 la noul pian Steinway al instituției. În partea a doua publicul va putea asculta celebra simfonie Eroica din creația lui Beethoven, de la a cărui naștere s-au împlinit 250 de ani în decembrie 2020. Biletele pentru acest concert de excepție se pun în vânzare, online, pe site-ul instituției, începând de luni, 1 martie, de la ora 12.00.

CONCERT CU PUBLIC
Marți și miercuri 9 și 10 martie, ora 19.00
Orchestra simfonică a Filarmonicii George Enescu

Dirijor
CRISTIAN MĂCELARU
Solist
DANIEL CIOBANU

Program
Ludwig van Beethoven
Concertul nr.4, în sol major, pentru pian și orchestră, op.58
Simfonia nr.3, în mi bemol major, Eroica, op.55

Prețurile biletelor sunt:
Categoria I: 125 lei;
Categoria II: 115 lei

Biletele se vor pune în vânzare online luni, 1 martie 2021, de la ora 12.00.

Dn cauza restricțiilor impuse de pandemia cu COVID-19, vor fi puse în puse în vânzare, pentru fiecare concert, 210 de bilete, Sala mare a Ateneului Român fiind ocupată în proporție de 30 la sută din capacitate.

Biletele se pot procura astfel:

- De la Casa de Bilete a Ateneului Român

Program: Marți - Vineri 12:00 - 19:00. Plata doar în numerar.

- Online, accesând site-ul www.fge.org.ro - sectiunea "Calendar". Vă rugăm să luați în considerare că, odată început procesul de rezervare online, locurile vor fi blocate timp de 30 minute. Numarul maxim de bilete ce pot fi achiziționate într-o sesiune online este de șase bilete. Pentru a susține activitatea Filarmonicii "George Enescu", procesatorul de plăți nu percepe la acest concert comisionul de 5% din valoarea biletului.

- Biletele odată cumpărate nu sunt returnabile decât în condițiile prevăzute de lege.

Concertele programate în stagiunea 2020-2021 implică respectarea tuturor măsurilor de siguranță pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.
Intrarea la concertele organizate în Sala mare a Ateneului Român este permisă până la ora 18.50 și publicul este rugat să respecte cu strictețe regulile impuse de protecție și distanțare.