ACUM:
15.00
Concerte de 5 stele
primite prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 17.00 Concertele roz (R)
Apoi: 18.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Cantus Mundi invită tinerii din București să se înscrie în 'Corul liceenilor'

Publicat: luni, 22 Februarie 2021 , ora 11.33

Programul Național Cantus Mundi România a lansat înscrierile la audițiile pentru participarea la o nouă activitate muzicală și artistică dedicată adolescenților - "Corul liceenilor Cantus Mundi".

Atelierul coral este gratuit și se adresează elevilor de liceu din București și împrejurimi, pasionați de muzică, educație muzicală și artele spectacolului.

Atât audițiile, cât și repetițiile noului ansamblu coral vor fi coordonate de către Cezar-Mihail Verlan, dirijorul secund al Corului Național de Cameră "Madrigal - Marin Constantin" și se vor desfășura la A(FI) HUB Proedus, cel mai mare hub educațional din București, situat în incinta AFI Cotroceni.

"Corul liceenilor Cantus Mundi" va aborda un repertoriu modern și variat, care va include și producții de musicaluri celebre, realizate în parteneriat cu instituții de spectacole din București.

Înscrierile pentru audiții se fac prin completarea formularului online aflat la adresa https://cantusmundi.ro/auditii , categoria Audiții cor.

În cadrul preselecției, participanții vor interpreta individual o piesă vocală la alegere, cu negativ sau fără și, de asemenea, vor susține o probă de auz și ritm muzical.

Informațiile logistice privind orarul și organizarea audițiilor vor fi transmise în timp util celor înscriși.

Audițiile pentru atelierul de cor, precum și repetițiile bi-săptămânale vor fi organizate cu respectarea tuturor normelor sanitare oficiale aplicabile la data desfășurării lor și cu asigurarea siguranței sanitare a tuturor participanților implicați în proces.