ACUM:
23.30
Sunete contemporane
Creații contemporane românești
Urmează: 0.00 Adagietto În inima nopții, sonorități aduse din inima nopții...
Apoi: 0.55 Imnul de stat

Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Fundația Regală Margareta a României - 'România are nevoie de artă'

Publicat: joi, 22 Octombrie 2020 , ora 13.20
Duminică, 25 octombrie 2020, începând cu ora 18:00, vă invităm la emisiunea-eveniment 'România are nevoie de artă'.
Fundația Regală Margareta a României continuă, și în acest an, sub auspiciile pandemiei globale, tradiția Concertului Regal caritabil, oferind publicului un alt tip de act artistic și momente emoționante din concertele anilor trecuți.

Pe 25 octombrie, Majestatea Sa Margareta va transmite un mesaj de susținere, iar o adevărată "orchestră" a personalităților de cultură vor susține într-un glas, chiar de pe scena Ateneului Român, mesajul "România are nevoie de artă" .

România pierde în fiecare an zeci de tineri talentați, muzicieni și artiști vizuali, care nu au șansa să își manifeste și să își dezvolte talentul. Publicul poate dona prin SMS cu textul ARTA la 8864, sprijinind astfel, cu 4 Euro lunar, bursele 'Tinere Talente'.

Emisiunea-eveniment 'România are nevoie de artă' va fi difuzată duminică, pe 25 octombrie 2020, de la ora 18, simultan pe canalele TVR1, Radio România Muzical, Radio România Cultural și on-line, pe TVR+.

Campania România are nevoie de artă are ca scop susținerea proiectului Tinere Talente, program național prin care Fundația Regală Margareta a României îi sprijină pe cei mai talentați tineri artiști români prin oferirea de burse, sesiuni de mentorat și promovare.

Fundația Regală Margareta a României 

Află mai multe!