ACUM:
10.00
Arpeggio
3 ore cu și despre Interpretul zilei, Opera si vedetele ei, CD Review.
Urmează: 12.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 12.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Turneul Clasic la Puterea a Treia prezentat de Marin Cazacu și Violoncellissimo, ajunge la Sibiu, în Stațiunea Muzicală Brukenthal

Publicat: miercuri, 7 Octombrie 2020 , ora 9.56

Stimat public ai Stațiunii, Filarmonica de Stat Sibiu, în parteneriat cu Fundația ProContemporania și Fundația Prietenii Muzicii Serafim Antropov prezintă Turneul național "Clasic la puterea a treia - Violoncellissimo" la Sibiu, în Stațiunea Muzicală Brukenthal.

Turneul revine în octombrie pe scenele de concerte din România, propunând o incursiune sonoră în lumea violoncelului prin intermediul unui repertoriu divers și spectaculos, de la clasic la contemporan, după avanpremiera în aer liber din septembrie, de la Râmnicu Vâlcea. Violoncelistul și profesorul Marin Cazacu și discipolii săi, pe scurt Violoncellissimo ajung la Sibiu, pe data de 9 octombrie 2020, de la ora 19.00, pe scena sălii Thalia a Filarmonicii.

Ceea ce poate fi ascultat și văzut în turneul național Clasic la puterea a treia - Violoncellissimo 2020, este o strălucitoare pledoarie pentru posibilitățile nebănuite de expresie muzicală ale violoncelului, asociate virtuozității, printr-un program incursiune nu doar în istoria muzicii clasice, ci a mai multor genuri, într-o îmbinare plină de culoare, savoare și bucurie de a trăi. Vom petrece o seară de poveste, în care vom asculta de la Suita folclorică românească la Libertango-ul lui Piazzola, sau Passacaglia lui Haendel.

Important: pentru a putea continua să ne bucurăm de muzică, vă reamintim că accesul în sala Thalia se face exclusiv pe la casa de bilete. Accesul se face cu 30 de minute înaintea începerii concertului, pentru a evita aglomerația. Vă rugăm să folosiți dezinfectantul pus la dispoziție și să purtați corect masca pe toată durata sejurului muzical. Vă rugăm să păstrați distanța de minim 1,5 metri față de alte persoane. Mai multe informații privind siguranța dumneavoastră găsiți în programul de sală.