ACUM:
10.00
Arpeggio
3 ore cu și despre Interpretul zilei, Opera si vedetele ei, CD Review.
Urmează: 12.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 12.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Romanian Chamber Orchestra - Construind un viitor muzical de excepție 'Gala tinerilor Muzicieni'

Publicat: luni, 10 August 2020 , ora 9.19

Romanian Chamber Orchestra este singurul proiect care reunește diaspora acasă și oferă muzicienilor români, recunoscuți pe plan internațional, o platformă excelentă prin care să pregătească viitorul muzical al țării, cu ajutorul competențelor deprinse la unele dintre cele mai renumite universități de muzică din lume.

"Gala Tinerilor Muzicieni", eveniment care va avea loc în 14 august la Grădina de vară "Capitol", începând cu ora 20.00, vine în întâmpinarea tinerelor talente, oferindu-le șansa de a performa în fața publicului meloman timișorean. Recitalurile sunt susținute de către tinerii participanți la masterclass-urile Romanian Chamber Orchestra.

În luna august, Romanian Chamber Orchestra invită publicul să participe la două concerte ținute în aer liber la Timișoara (18 august, Grădina de vară "Capitol") și la București (19 august, în curtea Ateneului Român). Adițional celor două concerte susținute în prezența publicului, în data de 20 august Romanian Chamber Orchestra va susține un concert inclus în seria "Moștenitorii României Muzicale", la Sala Radio din București, unul cu porțile închise, care se va transmite LIVE pe postul Radio România Muzical, precum și pe posturile din rețeaua European Broadcasting Union.