ACUM:
10.00
Arpeggio
3 ore cu și despre Interpretul zilei, Opera si vedetele ei, CD Review.
Urmează: 12.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 12.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Abonamente pentru concertele din aprilie-iunie de la Sala Radio

Publicat: joi, 27 Februarie 2020 , ora 15.11

Primăvara sosește cu dor de muzică bună și de momente frumoase petrecute alături de cei dragi. Sunteți în căutarea unui mărțișor special sau a unui cadou inspirat pentru persoana iubită? Un abonament la cele mai frumoase concerte ale primăverii 2020 poate fi cea mai bună idee.

Orchestrele și Corurile Radio România lansează marți, 3 martie, vânzarea abonamentelor pentru ultimele 3 luni ale stagiunii curente (aprilie-iunie 2020).

Suita de concerte extraordinare dedicate anului aniversar Beethoven (250 de ani de la nașterea celebrului compozitor), concertul aniversar de 75 de ani susținut de Corul de Copii Radio, seara de muzică barocă prezentată de soprana Rodica Vică alături de Orchestra de Cameră Radio, concertul susținut de laureații concursului Drumul spre Celebritate, Concertul Regal prezentat anual de Orchestra Națională Radio în preajma zilei de 10 mai, evenimentele din Săptămâna Internațională a Muzicii Noi (ediția cu nr. 30), Seara Ceaikovski cu selecțiuni din baletele sale sunt doar câteva dintre momentele care nu trebuie ratate la Sala Radio.

Printre invitații speciali care vor urca pe scena Sălii Radio se numără dirijorii Cristian Măcelaru, Sascha Goetzel, Duncan Ward, Rumon Gamba, Tiberiu Soare, pianiștii Daniel Petrică Ciobanu, Daria Parkhomenko (câștigătoare a ediției 2018 a Concursului Internațional George Enescu), Mihai Ritivoiu, Axia Marinescu, violoniștii David Grimal și Remus Azoiței.

Stagiunea de concerte de la Sala Radio cuprinde o paletă variată de evenimente, de la concerte simfonice sau recitaluri camerale propuse de Orchestra Națională Radio și Orchestra de Cameră Radio, la concerte de jazz, pop, blues ale Big Band-ului Radio, concertele folclorice ale Orchestrei de Muzică Populară, concertele Corului de Copii Radio și ale Corului Academic Radio etc.

Evenimentele din stagiune la care sunt valabile abonamentele sunt menționate în secțiunea de program de pe site-ul www.orchestreradio.ro.

Biletele individuale pentru cele 3 luni vor intra la vânzare începând din data de 10 martie.

Prețurile la abonamente:

- categoria I - 460 lei;

- categoria a II-a - 368 lei;

- categoria a III-a - 276 lei.

Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenți):

- categoria I redus - 276 lei;

- categoria a II-a redus - 221 lei.

Detalii, la casa de bilete, telefon: 021.314.6800.

Programul casei de bilete este: marți - vineri 13:00-19:00; sâmbătă - duminică închis (cu excepția zilelor în care sunt concerte, când programul este 13:00-19:00).

Biletele și abonamentele la concertele Orchestrelor și Corurilor Radio sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro și la casa de bilete a Sălii Radio. Abonamentele cu preț redus se pot achiziționa numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie și a cărții de identitate.