Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Seară de Gală la Teatrul Mic

Publicat: marți, 16 Decembrie 2014 , ora 8.59

Înaintea sărbătorilor de iarnă, Teatrul Mic are propria sărbătoare - sâmbătă, 20 decembrie 2014, la ora 20:00, are loc Seara de Gală "Teatrul Mic.50", care va celebra cei 50 de ani de existență ai acestui teatru.

Am pregătit pentru invitații noștri un program în care trecutul și prezentul se vor îmbina pentru a stârni nu doar emoție, ci și bucuria de a face parte din familia Teatrului Mic. Spectacolul va începe din stradă; clădirile fantomatice vor fi canavaua unor proiecții și a unui concept de light design care le va aduce la viață. Spiritul vechiului Sărindar îi va însoți pe cei care sunt așteptați pe covorul roșu la Teatrul Mic.

În sala de spectacol, domnul Mihai Dinvale, alături de reprezentanți oficiali din partea Primăriei Generale, vor deschide seara jubiliară.

Pentru a ilustra cât mai fidel istoria de 50 de ani a Teatrului Mic, suntem onorați să putem proiecta în premieră un documentar realizat special pentru acest eveniment de Televiziunea Română, care conține mărturii filmate ale spectacolelor păstrate în Arhiva TVR.

Ultimul act al spectacolului aniversar este unul muzical: un recital susținut de Nicu Alifantis, alături de trupa sa - un cadou de suflet din partea unui artist al cărui destin profesional s-a pliat în repetate rânduri pe cel al Teatrul Mic.

Iar la final, e rândul amintirilor, al emoțiilor, al bucuriei de a sta împreună pentru a ciocni o cupă de șampanie în cinstea teatrului care ne-a adus laolaltă.

Gala "Teatrul Mic.50" este felul nostru de a marca nu doar o vârstă rotundă, ci o perioadă în care Teatrul Mic a intrat în istorie; un semn de reverență în fața unui trecut frumos și promisiunea unui prezent pe măsură.