Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Sarah Brightman, un artist excepțional la București Sala Palatului, 13 noiembrie, ora 20.00

Publicat: joi, 31 Iulie 2014 , ora 12.43
Show-ul Sarah Brightman la București este unul dintre cele mai importante evenimente artistice ale anului 2014 în România, dovadă fiind interesul extraordinar manifestat de public pentru acest concert. Astfel, cu 3 luni și jumătate înainte, peste 60 % din capacitatea sălii este vândută, câteva categorii de bilete fiind aproape epuizate. Biletele rămase la vânzare sunt disponibile la casa de bilete a Sălii Palatului, dar și online, pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro, blt.ro și bilet.ro. Prețul unui bilet este de 750 de lei (categoria VIP), 500 de lei (categoria I), 350 de lei (categoria a II-a), 200 de lei (categoria a III-a).

Concertul pe care super starul internațional Sarah Brightman îl va susține în România, pe 13 noiembrie, face parte din turneul european pe care artista îl desfășoară în această toamnă. Sarah Brightman va fi acompaniată de o orchestră formată din 30 de muzicieni și va prezenta o producție spectaculoasă, purtând spectatorii într-o călătorie muzicală fascinantă, care va cuprinde hiturile lansate de-a lungul vremii de artistă.

Sarah Brightman este un icon al muzicii internationale, cea mai bine vândută soprană din lume, actriță, ambasadoare UNESCO. Vocea sa unică a vibrat în teatre, arene, catedrale, stadioane olimpice, dăruind oamenilor cea mai frumoasă muzică. Actul artistic al Sarahei transcede orice gen muzical, sintetizând influențele și inspirațiile universale într-un sunet aparte și o viziune unică.

Lasă-te cuprins de vise și hrănește-le cu tot ce e mai frumos și mai pur în univers! Sarah Brightman in concert - un spectacol de o frumusețe nepământeană! Asigură-ți un loc între stele! Joi, 13 noiembrie, ora 20.00, la Sala Palatului.