Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Maria Răducanu, Maxim Belciug, cai albaștri și zori la Godot

Publicat: vineri, 4 Aprilie 2014 , ora 12.41

Pentru iubitorii muzicii bune, sfârșitul de săptămână se anunță luminos. Pentru că vineri, 4 aprilie, începând cu ora 22.00, la Godot Cafe-Teatru e seară de concert. Maria Răducanu - una dintre cele mai speciale voci din lume - și Maxim Belciug - chitaristul încântărilor - se reîntâlnesc "live" pentru un regal muzical pe care afișul îl prefațează cu versurile poetului Federico Garcia Lorca: "Secol nou și lumină recentă nu există. / Doar cai albaștri și zori". Va fi, ca de fiecare dată când cei doi s-au regăsit împreună pe scenă, o aventură unică printre muzici, epoci și trăiri felurite, cu lacrimi dulci în murmur de chitară, fior iberic, pesnii rusești, baroc italian suav și, bineînțeles, romanțe și cântece din vechiul București.

Așadar vineri, 4 aprilie 2014, începând cu ora 22.00, Maria Răducanu și Maxim Belciug vă așteaptă cu "cai albaștri și zori" la Godot Cafe-Teatru. O întâlnire de suflet, pe care e păcat să o ratați.

Informații și rezervări: Godot Cafe-Teatru, 021 31 61 682, 0736 414 244, contact@godotcafeteatru.ro, www.godotcafeteatru.ro