Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Baletul 'Minuniță și Vrăjitoarea' revine în februarie, la Opera Comică pentru Copii

Publicat: marți, 11 Februarie 2014 , ora 13.09

În februarie, OPERA COMICĂ PENTRU COPII vă provoacă la... DANS! Dacă zilele de luni și de marți sunt dedicate spectacolului de balet "DON QUIJOTE", serile de vineri revin unui alt balet care s-a bucurat de un mare succes de public: "MINUNIȚĂ și VRĂJITOAREA", producție apreciată în mod deosebit în urmă cu câțiva ani, când a reprezentat instituția la Festivalul Internațional al Copiilor din Sibenik - Croația.

Micii și marii spectactori sunt așadar invitați să se bucure în zilele de vineri ale lunii (14, 21, 28 februarie - ora 17.00) de întâmplările pline de haz prin care trece Minuniță, povestea baletului fiind bazată pe un basm popular românesc.

Regia și coregrafia este semnată de MIHAI BABUȘKA, artist a cărui carieră a fost puternic marcată de colaborarea cu Opera Națională București, dar și de cea cu trupa de dans clasic și contemporan "Fantasio" din Constanța (creată de Oleg Danovski), în calitate de prim solist. Adansat în toate rolurile majore ale baletului clasic pe scene din țară și străinătate, fiind aplaudat în țări ca Italia, Austria, Germania, Franța, Olanda, Belgia, SUA, Japonia, Grecia ș.a.

Scenografia spectacolelor este realizată de VIORICA PETROVICI, asistent de coregrafie este CĂTĂLIN CARACAȘ, iar colajul muzical este conceput de ALEXANDRU ISTRATE. În distribuție îi veți aplauda pe balerinii OPEREI COMICE PENTRU COPII: Theodora Munteanu, Andreea Soare, Alexandra Corneanu, Alis Gheorghe, Claudia Iagăr, Sabina Chirilă, Mihai Pricope, Andy Ardeleanu, Daniel Manea, Ionuț Birjovanu, Octavian Iuga, Andrei Dogaru.


Pentru mai multe detalii despre producțiile OPEREI COMICE PENTRU COPII, vă invităm să consultați site-ul operacomica.ro. Sediul nostru este situat în Calea Giulești, nr. 16, sector 6, București.

Pentru rezervarea biletelor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 021/319.28.19, de luni până vineri între orele 9.00 - 16.00. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o oră înainte de începerea spectacolului.