Arhivă : Transmisiuni directe internaționale Înapoi

Pentru a reasculta transmisiunile noastre directe faceti click aici

Transmisiuni directe internaționale - Noiembrie 2018

Publicat: vineri, 2 Noiembrie 2018 , ora 11.31

Radio România Muzical este singurul post românesc care vă oferă posibilitatea de a asculta în direct concerte de pe marile scene ale muzicii clasice contemporane.

Vineri, 2 noiembrie 2018, ora 21.00
Transmisiune directă de la München. Concert susținut de Orchestra Simfonică a Radiodifuziunii Bavareze la Sala "Gasteig". Dirijor Cristian Măcelaru. Solist violonistul Leonidas Kavakos. Dmitri Șostakovici - Concertul nr.1 op.77 în la minor pentru vioară și orchestră; Igor Stravinski - Muzica baletului "Ritualul primăverii".

Luni, 5 noiembrie, ora 20.30
Transmisiune directă de la Praga. Concert susținut de Orchestra Simfonică a Radiodifuziunii din Praga la Sala "Dvorak-Rudolfinum". Dirijor Alexander Liebreich. Solist oboistul Vilém Veverka. Carl Maria von Weber - Uvertura operei "Oberon"; Richard Strauss - Concertul în Re major pentru oboi și orchestră; Modest Musorgski - Poemul simfonic "O noapte pe muntele pleșuv"; Leoč Janáèek - Rapsodia "Taras Bulba".

Vineri, 16 noiembrie, ora 21.00
Transmisiune directă de la Berlin. Concert susținut de Orchestra Simfonică germană din Berlin la Sala Filarmonicii. Dirijor Robin Ticciati. Solist violonistul Christian Tetzlaff. George Benjamin - Lucrarea "Sudden Time"; Ludwig van Beethoven - Concertul op.61 în Re major pentru vioară și orchestră; Serghei Rahmaninov - Simfonia a II-a op.27 în mi minor.