Arhivă : Transmisiuni directe internaționale Înapoi

Pentru a reasculta transmisiunile noastre directe faceti click aici

Transmisiuni directe internaționale - Februarie 2017

Publicat: miercuri, 1 Februarie 2017 , ora 11.33

Radio România Muzical este singurul post românesc care vă oferă posibilitatea de a asculta în direct concerte de pe marile scene ale muzicii clasice contemporane.

Vineri, 3 februarie 2017, ora 21.30
Transmisiune directă de la Nottingham. Concert susținut de Orchestra Filarmonică BBC la "Royal Concert Hall". Dirijor Ben Gernon. Solist pianistul Benjamin Grosvenor. Piotr Ilici Ceaikovski - Simfonia I op.13 în sol minor "Visuri de iarnă"; Camille Saint - Saëns - Concertul nr.2 op.22 în sol minor pentru pian și orchestră; Claude Debussy - "Marea" - Trei schițe simfonice.

Duminică, 5 februarie 2017, ora 20.00
Transmisiune directă de la Opera de Stat din Viena. Giuseppe Verdi - "Trubadurul" cu: Anna Netrebko, Roberto Alagna, Ludovic Tézier, Luciana D'Intino, Corul și Orchestra Operei de Stat din Viena, dirijor Marco Armiliato.

Joi, 9 februarie 2017, ora 20.30
Transmisiune directă de la Copenhaga. Concert susținut de Corul și Orchestra Simfonică Naționale Daneze la Sala de concerte a Radiodifuziunii Daneze. Dirijor Fabio Luisi. Soliști: soprana Lise Davidsen, mezzosoprana Olesya Petrova, tenorul Georgio Berrugi și basul Insung Sim. Giuseppe Verdi - Recviem.

Sâmbătă, 11 februarie 2017, ora 20.00
Transmisiune directă de la Teatrul "Metropolitan" din New York. Georges Bizet "Carmen" cu: Clementine Margaine, Marcelo Álvarez, Maria Agresta, Kyle Ketelsen

Duminică, 12 februarie 2017, ora 20.00
Transmisiune directă de la Teatrul Național din München. Gioachino Rossini - "Semiramida" cu: Joyce DiDonato, Daniela Barcellona, Alex Esposito, Lawrence Brownlee, Corul și Orchestra Operei de Stat din München, dirijor Michele Mariotti.

Vineri, 17 februarie 2017, ora 20.00
Transmisiune directă de la Hanovra. Concert susținut de Orchestra Filarmonică a Radiodifuziunii din Hanovra la Sala Mare de concerte a radiodifuziunii. Dirijor Andrew Manze. Solist pianistul Francesco Piemontesi. Johannes Brahms - Concertul nr.1 op.15 în re minor pentru pian și orchestră; Jean Sibelius - Simfonia a II-a op.43 în Re major.