Arhivă : Recomandări Înapoi

Ziua Corurilor de copii. Proiect al Uniunii Europene de Radio, 1 iunie

Publicat: miercuri, 25 Mai 2016 , ora 11.35

1 iunie este o zi atât de specială pentru toți copiii lumii, dar și pentru noi, adulții, pentru că avem ocazia să le dăruim copiilor cele mai frumoase gânduri, cele mai durabile sentimente, iar ei, cu fantezia lor debordantă, ne ajută să ne depășim limitele și să înțelegem că totul este posibil, că orice ideal poate fi împlinit.

Ce vom dărui copiilor de ziua lor? Desigur, muzică! Minunate lucrări corale interpretate de Corul de Copii Radio, dar și de alte coruri de pe mapamond, Corul de băieți din Viena, Corul de copii din Niiza-Japonia, Corul de copii "Kolibri" din Serbia, Corul de copii din Finlanda, Corul "Antoniano" din Italia.

Piese muzicale de dans, glume, aventuri și întâlniri cu diverse personaje, vor alcătui emisiunea noastră-cadou pe care o veți putea asculta la Radio România Muzical, miercuri, 1 iunie 2016 de la ora 13,30. Amintind totodată că 1 iunie este și Ziua Corurilor de Copii la nivel european, grație unui proiect al Uniunii Europene de Radio la care a aderat și Radio România, organizatoarea concertului care va fi transmis în direct către Uniunea Europeană de Radio în aceeași zi de 1 iunie, de la ora 19.00.

Laura Ana Mânzat