ACUM:
0.13
Adagietto
În inima nopții, sonorități aduse din inima nopții...
Urmează: 0.55 Imnul de stat
Apoi: 1.00 Notturno produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio

Arhivă : Recomandări Înapoi

Două recitaluri din Stagiunea de marți seară la Concertele RRM, 9 februarie

Publicat: joi, 4 Februarie 2016 , ora 15.36

Seria înregistrărilor preluate din stagiunea 2014 - 2015 de la Sala Mică a Ateneului Român continuă marți, 9 februarie 2016, cu alte două recitaluri. Un brașovean - pianistul Szöcs Botond și o ieșeancă - violonista Mălina Ciobanu au fost capete de afiș în două seri ale stagiunii din fiecare marți.

Un program integral Frédéric Chopin a adus pianistul Szöcs Botond în 25 noiembrie 2014, în prima sa apariție în cadrul Stagiunii de Marți seară. Cu "un al doilea Richter" a fost comparat Szöcs Botond, un interpret surprinzător de matur cu peste zece premii I la concursuri naționale și internaționale.

În 9 decembrie 2014, a revenit pentru a treia oară în Stagiunea de Marți seară violonista Mălina Ciobanu. O violonistă deja cunoscută în peisajul muzical, o instrumentistă în vârstă de 17 ani, cu un palmares strălucit și cu peste 100 de recitaluri și concerte în România, Austria, Germania, Grecia și Italia. Mai mult de 40 de premii vin să răsplătească munca tenace si perseverența, a cărei finalitate este mereu performanța. I-a stat alături, în demersul său muzical care a cuprins lucrări de Enescu, Chausson și Saint Saens, pianista Verona Maier.

Două recitaluri interesante din care veți asculta selecțiuni la Concertele Radio România Muzical, marți, 9 februarie 2016, ora 19.00.

Jeanine Costache