Arhivă : Recomandări Înapoi

Votează discul de muzică clasică al anului 2014 - 29-31 decembrie

Publicat: miercuri, 24 Decembrie 2014 , ora 10.39

Peste 80 de albume au intrat în campania "Votează discul de muzică clasică al anului 2014" - cele mai noi și mai interesante titluri la care am avut acces în anul 2014.

Ascultătorii au putut asculta la radio aceste discuri și, de asemenea, le-au putut reasculta pe site-ul campaniei, acolo unde există și posibilitatea de a comenta și de a da note discurilor intrate în concurs. Discul care strânge cea mai mare notă din cele mai multe voturi unice va fi declarat "Discul de muzică clasică al anului 2014". Votarea este încă disponibilă până în 4 ianuarie 2015.

Pentru finalul de an, am selectat, absolut subiectiv, câteva dintre discurile pe care le-am prezentat în cadrul acestei campanii. În mod deliberat am ocolit discurile cu interpreți români - cele mai votate din cadrul campaniei - pentru a nu crea vreun avantaj pentru oricare dintre aceste albume.

Între 29 și 31 decembrie, de la ora 17.00, puteți asculta pe parcursul a două ore preferințele mele personale: de la Concertul nr.3 de Rahmaninov cu Yuja Wang și Orchestra Simon Bolivar din Venezuela, dirijor Gustavo Dudamel, la albumul "Il Maestro Farinelli" semnat de ansamblul Concerto Koln condus de dirijorul spaniol Pablo Heras Casado.

Cristina Comandașu