Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

La ceas aniversar, noi frecvențe pentru Radio Chișinău

Publicat: luni, 28 Noiembrie 2022 , ora 15.57

Radio Chișinău, post al Societății Române de Radiodifuziune lansat la 1 decembrie 2011, va putea fi ascultat în curând în municipiul Bălți și în orașul Căușeni.

Azi, 28 noiembrie, Radio Chișinău a câștigat concursul organizat de către Consiliul Audiovizualului din Republica Moldova, pentru cele două frecvențe - Bălți, 98,8 MHz și Căușeni, 92,5 MHz.

Acestea se adaugă celorlalte șapte frecvențe pe care Radio Chișinău le deține in Republica Moldova: Chișinău (89,6 MHz), Drochia (107,1 MHz), Cahul (93,3 MHz), Briceni (99,0 MHZ), Edineț (96,4 MHz), Ungheni (93,8 MHz) și Anenii Noi (106,1 MHz). Programele Radio Chișinău pot fi ascultate și online pe site-ul www.radiochisinau.md.

Prin decizia de azi a Consiliului Audiovizualului din Republica Moldova, cetățenii din Bălți și Căușeni vor avea acces la conținut editorial de calitate, informații verificate și echidistante, în conformitate cu standardele deontologice ale Radio România. Odată cu operaționalizarea celor două frecvențe, mai bine de două treimi din cetățenii Republicii Moldova vor putea asculta vocile profesioniștilor de la Radio Chișinău.

Felicitări, Radio Chișinău!

La mulți ani, Radio Chișinău!