Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Radio Târgu Mureș - Mergem la donare, de aniversare

Publicat: miercuri, 2 Martie 2022 , ora 14.12

De ziua sa, la împlinirea celor 64 de ani, Radio Târgu Mureș lansează campania "Mergem la donare, de aniversare". În momentele grele, fiecare gest, fiecare act curajos, fiecare strop de sânge contează! Radio Târgu Mureș se alătură campaniei de donare de sânge inițiată de Guvernul Romaniei.

Anul acesta, aniversarea Radio Târgu Mureș se desfășoară sub semnul bunătății, solidarității, încrederii și responsabilității. Jurnaliștii merg să doneze și îi invită pe oameni să le urmeze exemplul.

De 64 de ani credem în puterea oamenilor de a fi buni. De 64 de ani arătăm tot ceea ce au oamenii mai bun. În acest an, de ziua noastră urmăm același crez. Suntem împreună uniți, solidari, responsabili!

Armele pot distruge clădiri, drumuri și pot frânge destine! Nu pot însă învinge bunătatea și solidaritatea umană. De 64 de ani Radio Tg. Mureș unește oamenii buni, de 64 de ani este un radio de cuvânt, pentru oameni buni!

Suntem solidari cu refugiații din Ucraina. Vrem să-i încurajăm și să le dăm speranța că vor fi bine în drumul lor, oricare va fi acesta. Înca din primele zile ne-am alăturat voluntarilor care au strâns ajutoare materiale și financiare. Unul dintre reporterii noștri a fost cu ei la Săpânța de unde a și relatat și a realizat reportaje. Săptămâna aceasta colegii noștri de la Radio Tg Mureș merg să doneze sânge.

De fapt, de ziua noastră vrem să dăruim, să fim alături de oamenii buni din jurul nostru, să răspundem prezent când ceilalți răspund la provocările mari ale vieții.