Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, ediția Brașov 2021, 25 - 29 august

Publicat: vineri, 20 August 2021 , ora 13.31

Caravana Gaudeamus Radio România 2021 continuă cu o nouă ediție organizată în Piața Sfatului din Brașov, în perioada 25-29 august. Evenimentul este organizat de Radio România, prin echipa Gaudeamus și Radio România Brașov FM, în colaborare cu Primăria Municipiului Brașov.

Târgul va fi deschis zilnic în intervalele orare 9.00 - 14.00 și 16.00 - 21.00, iar accesul publicului va fi permis în funcție de destinația spațiilor care vor găzdui standurile și evenimentele culturale organizate cu prilejul acestei edițiii.

Astfel, în spațiile dedicate prezentării și vânzării de carte, vor fi aplicate, atât de către organizator și participanți, cât și de către vizitatori, normele de prevenție specifice activităților de natură comercială. Accesul în pavilionul dedicat exclusiv evenimentelor editoriale se va realiza conform Ordinului comun al Ministerului Culturii și al Ministerului Sănătății (nr. 3.107/851/2021, cu modificări și reactualizări ulterioare).

Iubitorii de carte care nu au împlinit încă vârsta de 18 ani sunt exceptați de la aceste norme, dar, pentru siguranța tuturor celor implicați, în spațiul alocat târgului este necesară respectarea regulilor de prevenție individuală, cum ar fi portul măștii de protecție - cu excepția copiiilor cu vârste sub 5 ani - și dezinfectarea mâinilor la intrare. În situația în care normele de desfășurare aplicabile activităților comerciale și evenimentelor culturale se vor modifica, înainte de debutul sau pe parcursul evenimentului, cu efecte asupra modului în care acestea vor decurge, regulile de prevenție vor fi adaptate noilor condiții.

Ca și la ediția precedentă a evenimentului, organizată în cursul lunii iulie la Oradea, pentru a oferi celor interesați de ofertele editoriale ale celor aproape 30 de participanți, posibilitatea de a "răsfoi", fie și virtual, volumele prezentate la Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, evenimentul în format fizic va fi dublat de o ediție online, găzduită de website-ul www.gaudeamus.ro.