Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Gaudeamus Radio România - ediție online martie 2021

Publicat: joi, 25 Februarie 2021 , ora 13.10

Săptămâna viitoare dăm startul unei noi ediții online a Târgului Gaudeamus Radio România, care se va desfășura pe parcursul întregii luni martie.

Evenimentul înlocuiește, în calendarul anual, ediția pe care o organizam în mod tradițional la Craiova (unde, în mod normal, ar fi trebuit să fim acum 🙁)

Conceptul de bază este același ca și la ediția online din noiembrie: standurile virtuale ale participanților vor fi "construite" ca pagini individuale, în secțiunea Expozanți a website-ului www.gaudeamus.ro; evenimentele se vor derula exclusiv online, și vor putea fi urmărite pe site conform programului anunțat, fie în transmisiune directă (inclusiv pe Facebook), fie ca înregistrări disponibile de la momentul în care sunt programate.

Întrucât efortul organizatoric este același, indiferent de durata târgului, iar la ediția precedentă am primit numeroase solicitări de înscriere în timpul târgului, vom aloca acestei ediții o lună întreagă și vom oferi această posibilitate și editurilor care nu au reușit să se înscrie în primul interval prevăzut. Acesta va fi un avantaj și pentru evenimente, care vor fi mai vizibile și mai ușor de urmărit, fără atât de multe suprapuneri, ca la ediția trecută.

Pentru a menține interesul publicului, dată fiind durata atipică a târgului, am împărțit evenimentul în 4 secțiuni, fiecare cu o tematică distinctă, vizibilă cu precădere la capitolele promovare și evenimente; temele abordate vor fi:

● 1 - 8 martie, cartea scrisă de și/sau pentru femei;
● 9 - 15 martie: non-ficțiune
● 16 - 23: ficțiune și poezie
● 24 - 31 martie: Cartea pentru copii și Școala Altfel la Gaudeamus


În acest context, vă rugăm să ne susțineți în campania de promovare a ediției online din martie 2021 a Târgului Gaudeamus Radio România, a noutăților editoriale și a evenimentelor organizate în cadrul târgului, astfel încât, chiar și în acest context, Radio România să își păstreze statutul de lider național al pieței de evenimente dedicate cărții.

Vă trimitem atașată lista participanților confirmați pănă astăzi, cu mențiunea că există încă o serie de confirmări de participare care se vor concretiza prin inscriere in următoarele zile. Lista include și persoanele de contact, acolo unde ne-au fost comunicate în timp util, care vă pot furniza informații suplimentare despre noile apariții prezentate la târg, ofertele speciale și evenimentele pe care participanții le-au pregătit pentru următoarea perioadă.

La finalul acestei zile voi reveni și cu programul evenimentelor comunicate până acum, cu mențiunea că programul de evenimente se va reactualiza periodic.

Dacă aveți sugestii, în ceea ce privește programul evenimentelor și alte modalitați de promovare a entităților Radio România, cu acest prilej, nu ezitați să mă contactați.

Vă mulțumim pentru susținere!