Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Mii de cărți, muzică bună și un munte de premii pentru vizitatori, la Caravana Gaudeamus Radio România, ediția Brașov 2019

Publicat: sâmbătă, 31 August 2019 , ora 21.22

De la malul mării, Caravana Gaudeamus Radio România ajunge peste câteva zile la poale de munte! Cea de a doua ediție a Târgului Gaudeamus Brașov, organizat de Radio România prin echipa Gaudeamus și Radio România Brașov, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov, va avea loc în perioada 4 - 8 septembrie în Piața Sfatului.

Deschiderea oficială a ediției va avea loc miercuri, 4 septembrie, la ora 13.00, iar programul de vizitare este zilnic între orele 10.00 și 21.00. Accesul publicului este liber.

Fie că vor să mai adauge un ingredient aparte rețetei pentru o vacanță reușită, fie că doresc (sau trebuie!) să se pregătească de școală, Piața Sfatului din Brașov este, timp de cinci zile, destinația ideală pentru toți cei aflați în zonă în această perioadă.

Principalele puncte de atracție ale evenimentului cu numărul 115 în seria Gaudeamus Radio România vor fi: - mii de volume din cele mai variate domenii, de la carte școlară la titlurile momentului, oferite de cele mai prestigioase edituri din țară; - o bogată ofertă de jocuri educative, pentru toate vârstele; - multă muzică bună, pentru toate gusturile; - Tombola Gaudeamus, organizată zilnic și adresată cumpărătorilor de carte, care le va oferi celor mai norocoși dintre aceștia prilejul să plece acasă cu tablete, echipamente și accesorii multimedia, vouchere cadou etc.; - concursul Miss Lectura, la care sunt invitate să se înscrie cele mai frumoase vizitatoare.