Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

E vara ta, e Radio Vacanța! Din 1 iulie, pe frecvențele Radio Constanța

Publicat: luni, 1 Iulie 2019 , ora 13.28


Începând de luni, 1 iulie, poveștile verii se aud la Radio Vacanța! Programul estival este disponibil on air, pe litoral și în Delta Dunării, dar și online, pe radiovacanta.ro.

Cel mai îndrăgit program estival se va auzi pe frecvențele Radio Constanța (100,1 FM Constanța și Mangalia, 90,8 FM Eforie, 93 FM Tulcea și 106,2 FM Sulina), până pe 8 septembrie, între orele 10:00 - 19:00. Sub sloganul E vara ta, e Radio Vacanța!, în fiecare zi, vor fi nouă ore de program energizant și jovial, transmise în direct de pe litoral, din Vila numărul 1, Mamaia.

La Radio Vacanța, se vor auzi hiturile verii, dar și cele mai importante știri de la mare și din Delta Dunării. Programul introduce ascultătorii în atmosfera vacanței perfecte, oferindu-le reportaje, recomandări turistice, dar și informații utile. La fel ca în fiecare an, nu lipsesc interviurile cu personalități din diverse domenii de activitate și nici relatările, în direct, de la evenimentele ce dau tonul distracției la mare.

Programele estivale pot fi accesate și online, pe site-ul radiovacanta.ro. Sunt disponibile patru stream-uri, astfel încât ascultătorii să poată alege stilul de muzică preferat.

Radio Vacanța Hits aduce cele mai iubite și ascultate piese, iar muzica petrecerilor estivale, atât de îndrăgite de tineri, se aude pe stream-ul Radio Vacanța Dance. Cei care își doresc să asculte muzică relaxantă, cu accente exotice, au la dispoziție Radio Vacanța Lounge, iar ascultătorii care vor să se bucure din nou de muzica anilor de început ai Radio Vacanța pot accesa Radio Vacanța Nostalgic. Programul online este disponibil 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

În plus, radiovacanta.ro oferă cititorilor conținut informativ despre tot ce se întâmplă pe litoralul românesc și în Delta Dunării.

Radio Vacanța a rămas, de-a lungul a peste 50 de ani de existență, un reper în preferințele românilor. Cu acoperire în zona litoralului și a Deltei Dunării, Radio Vacanța oferă programe estivale atractive și unice în țara noastră.

Serviciul Comunicare și Relații Publice