Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Editura Casa Radio la Bookfest 2019: cărți sonore pentru vacanța de vară perfectă

Publicat: marți, 28 Mai 2019 , ora 12.10

Între 29 mai și 2 iunie, Editura Casa Radio participă, cu peste 150 de titluri, la Salonul Internațional de Carte Bookfest, aflat în acest an la cea de-a XIV-a ediție (Romexpo, Pavilionul B2, stand A16). Vom fi acolo zi de zi, la întâlnirea cu toți cititorii.

Diferit de orice alt proiect editorial, Editura Casa Radio își transformă clasicii cititori în ascultători de toate generațiile, cu urechile educate sonor: voci inegalabile pe CD, povești pentru copii rostite blând de mari actori, cărți de poezie în lectura unor autori canonici ai literaturii române, benzi desenate dinamice și ilustrații de carte născute din cuvinte întâi de toate rostite.

Editura Casa Radio vă invită să îi descoperiți audiobook-urile în colecții consacrate precum Biblioteca de Poezie Românească, Teatru la microfon, Lecturi pe întuneric, Ora veselă, Fonoteca de aur. Seria "Spectacolul poeziei". Cu noi, fonoteca radio devine dintr-un proiect de arhivare unul de punere în circulație, alături de voci precum cea a lui Alice Voinescu, N. Steinhardt, Radu Beligan, Victor Rebengiuc, Alexandrina Halic, Sandu Sticlaru, Octavian Cotescu, Nichita Stănescu, George Vraca, Ana Blandiana, Nina Cassian, Ileana Mălăncioiu, Lucian Blaga, Șerban Foarță, Mariana Marin, Emil Botta, pentru a da doar câteva exemple. Descoperiți, de asemenea, CD-uri în colecțiile de muzică consacrate ale editurii: Maestro, Profil interpretativ, Musica nova, Jazz forum, Radiolegende.

Pe 1 iunie ne gândim la tânăra generație pe care încercăm să o formăm sonor, cu ajutorul poveștilor clasice în rostiri celebre și ilustrații contemporane: găsiți la standul nostru cele mai recente titluri ale Editurii Casa Radio, în colecțiile Radio-Prichindel și Noapte bună, copii! De la Familia Chiț-Chiț la Povești și povestiri interpretate de Ion Caramitru, Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc.

Vă așteptăm așadar în fiecare zi la standul editurii noastre la Bookfest: să descoperiți vocile fonotecii de aur și să intrați în dialog cu noi pentru a afla detalii despre ceea ce pregătim pentru lunile viitoare.

La Editura Casa Radio marile voci dau cortina la o parte! Mai multe detalii pe www.edituracasaradio.ro.