ACUM:
1.00
Notturno
Produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio.
Urmează: 7.00 Allegro... de weekend Un matinal clasic, într-un tempo vivace.
Apoi: 9.50 Promo Informații despre evenimentele partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Ilie Pintea, jurnalist Radio România Actualități, bursier JTI

Publicat: luni, 18 Februarie 2019 , ora 14.55

Printre câștigătorii ediției 2018 - 2019 ai Burselor JTI pentru jurnaliști, 10 ziariști aleși să efectueze o vizită de lucru de o săptămână la instituții europene, la diverse organisme sau organizații din Bruxelles și la sediul NATO, este și colegul nostru Ilie Pintea, jurnalist la Radio România Actualități. Alături de el, au mai câștigat burse JTI jurnaliști de la TVR, Antena 3, TemesvariHirek.ro, Realitatea de Vrancea, Vrancea24, Transilvania Business, adevarul.ro și Wing Media Energy Consulting.

Bursele JTI pentru jurnaliști aniversează 20 de ani de la înființare. Singurul program de acest tip a fost lansat în anul 2000, având susținere privată. Obiectivul programului de-a lungul acestor ani a fost dezvoltarea cunoștințelor și abilităților jurnaliștilor, prin expunerea la realitățile democrațiilor dezvoltate și cunoașterea unor medii culturale diverse.

În cei 20 de ani, aproximativ 150 de jurnaliști au fost beneficiari ai programului. Cu ocazia evenimentului aniversar, participanții edițiilor anterioare au făcut cunoștință cu cei mai noi membri ai Clubului Bursierilor JTI. Edițiile anterioare au fost organizate, pe rând, cu sprijinul Freedom House România și al Fundației Euromonitor pentru Excelență. Prezenta ediție este organizată de Ad Media Consult, clubeconomic.ro, cu sprijinul foștilor bursieri, având susținerea JTI România.