ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Târgul Gaudeamus Oradea 2018 - ediție aniversară

Publicat: luni, 7 Mai 2018 , ora 9.00
Caravana Gaudeamus revine la Oradea pentru o ediție cu totul specială!

Între 9 și 13 mai, orădenii sunt așteptați în Piața Unirii, să celebreze Ziua Europei, 100 de ani ai României, 90 de ani de Radio România și ediția cu numărul 5 (deja!) a celui mai îndrăgit târg de carte din țară.

Târgul GAUDEAMUS Oradea este organizat de Radio România, Primăria Oradea și Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și regiune, într-o formulă partenerială unică în istoria de aproape un sfert de secol a Târgurilor Gaudeamus.

Sărbătoarea cărții, în ediție orădeană, vă așteaptă peste câteva zile cu un adevărat festin literar, pe măsura momentului istoric pe care îl aniversăm în acest an:

Toate editurile de top din România și cei mai importanți distribuitori de carte străină se vor întâlni săptămâna viitoare în pavilionul expozițional Gaudeamus, amenajat în Piața Unirii.

Numărul mare al participanților și varietatea domeniilor editoriale abordate sunt garanția pentru o ofertă bogată și variată, pentru toate gusturile, vârstele și preocupările. Bestseller-urile momentului, în țară și peste hotare, importante reduceri de prețuri, inclusiv pentru titluri recente, pachete promoționale și serii de autor sunt, fiecare în sine, câte un motiv cu adevărat serios să veniți la târg.

Un program de evenimente variat, adresat tuturor categoriilor de vârstă.

Importante reduceri de prețuri, inclusiv pentru titluri recente, pachete promoționale și serii de autor.

Standul Centenar România, cu o bogată selecție de volume dedicate acestui moment istoric, care pot fi studiate aici și achiziționate de la standurile participanților.

Tombola Gaudeamus, cu premii numeroase și atractive.

Programul de vizitare este următorul: miercuri - sâmbătă, între orele 10.00 și 20.00 și duminică, între orele 10.00 și 15.00. Intrarea este liberă.

Târgul Gaudeamus Oradea - un eveniment organizat de Radio România, Primăria Oradea și Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și regiune.