Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Milioane de români au spus și în 2017 Eu aleg România!, împreună cu Rețeaua Studiourilor Regionale

Publicat: vineri, 22 Decembrie 2017 , ora 13.53

Ediția a IV-a a campaniei Eu aleg România! s-a încheiat astăzi cu un nou record de audiență. Peste 1,5 milioane de ascultători au putut audia în programele Rețelei Studiourilor Regionale Radio România 100 de melodii ale românilor. Alături de aceștia, peste 3 milioane de utilizatori ai paginilor web și o jumătate de milion de vizitatori ai paginilor rețelelor de socializare ale posturilor regionale au putut vedea filmele campaniei.

Maria Tănase, Ion Dolănescu, Maria Ciobanu, Margareta Pâslaru, Holograf, Voltaj, Smiley, Andra sunt doar câțiva dintre interpreții celor 100 de melodii ale românilor ale căror povești le-ați putut asculta sau vedea în cadrul ediției din acest an.

Din anul 2014, în fiecare an, Radio România Regional a prezentat cel puțin 100 de motive să spui Eu aleg România! Am vizitat 100 de locuri de vis din țară, am redescoperit împreuna 100 de români pentru istoria lumii, am cântat imnul împreună cu sportivii de aur ai României, am ascultat 100 de melodii nemuritoare ale românilor… și povestea continuă.

Anul viitor, când se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire din 1918, vom prezenta Istoria românilor în 100 de momente esențiale pentru a le transmite spre păstrare noilor generații, pentru că un popor care nu își cunoaște și respectă trecutul, nu are viitor.

www.eualegromania.ro - 500 de motive de mândrie națională - locuri, evenimente și oameni de excepție pentru o națiune puternică, demnă și independentă.