Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

64 - premieră la Radio România Actualități

Publicat: joi, 26 Octombrie 2017 , ora 15.44
Radio România Actualități va difuza luni, 30 octombrie, de la ora 23:05, spectacolul 64, inspirat din drama de la Clubul Colectiv. Scenariul radiofonic și regia artistică sunt semnate de Ilinca Stihi - artist multi-premiat în țară și străinătate.

Titlul spectacolului indică numărul celor șaizeci și patru de victime decedate în teribilul accident de la Clubul Colectiv. Piesa combină fragmente din viața unor personaje imaginare cu mărturiile celor de la fața locului. Destinele personajelor se întretaie într-un eveniment tragic și necruțător.

În distribuție: Ana Ciontea, Andrei Ciopec, Ciprian Chiricheș, Dana Marineci, Manuela Ciucur, Alina Petrică, Sandra Ducuță, Alexandra Pașcu, Mario Ionescu-operator TV și martor la evenimente. Regia de studio: Janina Dicu. Regia de montaj: Monica Wilhelm. Sound design: Mădălin Cristescu. Redactor și coordonator de proiect: Crenguța Manea.

Despre compasiune și implicare, despre libertate și responsabilitate, despre moralitate în viața publică și particulară, într-un dialog al Ruxandrei Săraru cu Ilinca Stihi, în prefața spectacolului sonor 64, luni 30 octombrie, de la 23:05, la Radio România Actualități