Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

București fm dă tonul și pornește Swimathon-ul

Publicat: luni, 10 Iulie 2017 , ora 16.14
Pentru al doilea an consecutiv, București fm a fost alături de Fundația Comunitară București, susținând cel mai mare eveniment de strângere de fonduri prin înot.

Sâmbătă, 8 iulie, la bazinul acoperit Dinamo a avut loc cea de-a 5-a ediție de Swimathon. 65 de echipe au înotat pentru 23 de proiecte comunitare din București și Ilfov.

Fundraiserii și-au propus să strângă 330.000 lei pentru proiecte educaționale, de recuperare fizică, pentru copiii cu cancer, autism, dravet, pentru proiecte de antreprenoriat, pentru programul O masă caldă, pentru acțiuni de împădurire. În total, 23 de cauze cu același numitor comun - binele comunităților!

București fm a transmis în direct între 9:00 și 13:00, pe 98,3 fm, dar și videolive pe bucurestifm.ro.

Înotători mari și mici au venit la microfonul BeFM alături de Răzvan Petre imediat după ce și-au terminat tura în bazin și au vorbit despre proiectul pentru care au depus atâta efort.

Swimathon București este un mecanism prin care comunitatea se întâlnește și se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Organizațiile și grupurile de inițiativă înscriu proiecte din comunitatea locală, iar companiile și înotătorii aleg pentru ce se implică, organizează strângere de fonduri și înoată pentru proiectul pe care vor să-l ducă la bun sfârșit.

București fm susține cauzele comunitare și oamenii cu inițiative și va premia, la finalul etapei de donații, cea mai originală campanie de fundraising.

Mihaela Ioniță și Răzvan Ursuleanu vor dedica o ediție a emisiunii În comunitate exclusiv proiectului câștigător.

Campania de donații pentru cele 23 de proiecte înscrise la eveniment continuă până pe 31 iulie pe platforma swimathonbucuresti.ro. Donează și tu!