Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Fii creativ și intră în playlistul Radio România Cultural!

Publicat: vineri, 31 Martie 2017 , ora 10.15

Radio România Cultural lansează apelul către creație "Intră în playlistul RRC!" Mesajul se adresează tuturor celor care au o piesă, ori vor să compună un single care se potrivește cu sound-ul Radio România Cultural. Piesa selectată va fi difuzată timp de o lună în playlistul programelor noastre.

Oricine se simte creativ, îi place muzica și vrea să fie ascultat de o țară întreagă la radio, își poate trimite compoziția pe mailul emisiunii Dimineața Crossover, dimineatacrossover@gmail.com. Maria Balabaș, realizatoarea emisiunii, artist performativ, o ascultă, o analizează și decide, în fiecare vineri, care piesă va fi difuzată timp de 30 de zile la Radio România Cultural.

Apelul începe luni, 3 aprilie 2017 și se termină la 30 iunie 2017. În această perioadă se pot primi pe adresa emisiunii compoziții care pot face parte din muzica de la Radio România Cultural.

"Întotdeauna am considerat muzica o parte importantă a personalității și, de asemenea, ca pe unul dintre cei mai buni parteneri în viață. Dacă o alegi bine sau o cânți bine, îți poate fi de cel mai mare folos. Caut artiști cu care să împărtășesc aceste idealuri. Prin aceasta, ne implicăm în mod direct în susținerea și promovarea muzicii românești, în tot ce are ea mai personal și mai valoros." Maria Balabaș

Postul Radio România Cultural este singurul post de radio cu acoperire națională în FM, care produce programe exclusiv culturale, difuzând producție originală culturală și informație din toate zonele culturii, la nivel național și internațional. Detalii pe www.radioromaniacultural.ro