ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Peste 3 milioane de români au spus Eu aleg România

Publicat: joi, 24 Decembrie 2015 , ora 10.19

Peste 3 milioane de români au spus împreună cu noi, și în 2015, Eu aleg România.

Timp de 100 de zile Rețeaua studiourilor regionale Radio România (București, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Reșița, Timișoara și Târgu Mureș) a prezentat în format audio și video poveștile a 100 de români pentru istoria lumii, în cadrul celei de-a doua ediții a proiectului Eu aleg România.

Le-am oferit ascultătorilor noștri poveștile a 100 de români care ne-au deschis calea, au creat, au construit și au dăruit o nouă scânteie spiritului românesc, 100 de români, din știință și cultură, care au înscris numele țării în istoria universală.

On-air, pe frecvențele studiourilor regionale (1,6 milioane de ascultători în fiecare zi), online pe www.eualegromania.ro, pe site-urile paginilor de socializare și pe canalele Youtube ale posturilor Radio România Regional (peste 1,5 milioane de vizitatori în cele trei luni și jumătate în care s-a desfășurat această ediție), ați putut descoperi în reportaje și filme 100 de motive de mândrie că suntem români.

Eu aleg România nu intră în vacanță. Încă de la începutul anului 2016 dăm startul pregătirilor ediției a treia. Anul 2016 fiind an olimpic, protagoniștii campaniei noastre vor fi sportivi care au făcut imnul României cunoscut în lume.