ACUM:
22.30
Jazzy hour
Berti Barbera vă aduce albumul săptămânii.
Urmează: 23.30 Sunete contemporane
Apoi: 0.00 Adagietto În inima nopții, sonorități aduse din inima nopții...

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Orașul vorbește cu Elizabeth Gilbert la Radio România Cultural

Publicat: joi, 17 Decembrie 2015 , ora 8.36

Scriitoarea Elizabeth Gilbert, autoarea celebrului volum "Mănâncă, roagă-te, iubește" este invitata Ioanei Bâldea Constantinescu în emisiunea Orașul vorbește, vineri 18 decembrie 2015, de la ora 10.05. Despre bestsellerul New York Times "Lecții de magie. Cum să-ți cultivi creativitatea", cea mai recentă carte a scriitoarei americane, aflați din interviul pe care Elizabeth Gilbert i l-a acordat Ioanei Bâldea Constantinescu în această vară, difuzat integral în emisiune.

Elizabeth Gilbert a devenit celebră odată cu apariția volumului autobiografic "Mănâncă, roagă-te, iubește" (2006), megabestseller internațional (10 milioane de exemplare publicate în lume, traduceri în 30 de limbi) apărut în românește la Humanitas, ecranizat în 2010, cu Julia Roberts și Javier Bardem în rolurile principale.

A fost colaboratoare la diverse publicații, printre care ediția americană a revistei GQ, articolele ei primind două nominalizări pentru National Magazine Award. În 2008, revista Time a inclus-o în topul celor mai influenți 100 de oameni din lume.

Emisiunea Orașul Vorbște, singura emisiune de cultura urbană din FM-ul românesc, realizată și prezentată de Ioana Bâldea Constantinescu, este difuzată la Radio România Cultural si pe www.radioromaniacultural.ro în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:05 la ora 12:00.