ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Peste 800 de copii din toată țara au primit daruri de la Moș Crăciun la Sala Radio

Publicat: luni, 14 Decembrie 2015 , ora 11.49
Radio România și Fundația Vodafone România au organizat, pentru al patrulea an consecutiv, un concert caritabil la Sala Radio din București. În cadrul evenimentului, care a avut loc sâmbătă, 12 decembrie, peste 800 de copii au primit cadouri de la Moș Crăciun. Dintre aceștia, 380 sunt copii din centre sociale și centre de zi susținute financiar de Fundația Vodafone România. Spectacolul a fost susținut pro-bono de Proconsul, Stage Academy & Lora și Corul de copii Radio România.

Radio România, organizatorul concertului, a îmbrăcat în straie de sărbătoare Sala Radio și a pregătit daruri pentru mai bine de 450 de copii.

Spectacolul de la Sala Radio a fost punctul culminant al programului Scrisori pentru Moș Crăciun. Sub îndrumarea unui Spiriduș, copiii din centre sociale, centre de plasament și centre de zi din București, Sibiu, Costești (Argeș), Giurgiu, Râmnicu Sărat, Nicorești (Galați), Priponeși (Galați), Buftea, Ilimbav (Sibiu), Slobozia și Harseni (Brașov) i-au scris Moșului și i-au spus ce își doresc să primească de Crăciun. Scrisorile au fost încărcate într-o aplicație, iar de acolo angajații Vodafone au ales, fiecare, copilul căruia să-i îndeplinească dorințele. Sâmbătă, 12 decembrie, după spectacol, copiii și-au primit cadourile în foaierul Sălii Radio și au avut ocazia să-i întâlnească pe cei care și-au asumat în acest an rolul de Moș Crăciun. Mulți dintre copii au cerut, anul acesta, un cadou simbolic și pentru sora sau fratele mai mic și au ținut să îl întrebe pe Moș Crăciun despre renii lui și despre cum e viața la Polul Nord.

"Radio România organizează de patru ani, alături de Fundația Vodafone, concertul caritabil de Moș Crăciun, pentru sute de copii din întreaga țară. Bucuria din ochii copiilor la finalul fiecărui spectacol și dăruirea artiștilor care decid să fie alături de noi ne fac să ducem mai departe acest proiect de suflet", a declarat Ovidiu Miculescu, președinte director general al Societății Române de Radiodifuziune.