ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

In memoriam Victor Spirache

Publicat: vineri, 27 Noiembrie 2015 , ora 12.53

A plecat dintre noi cu aceeași modestie pe care ne-a arătat-o în întreaga sa viață colegul nostru Victor Spirache. Unul dintre profesioniștii de elită ai Radio România, cel care ani de-a rândul a încântat milioane de ascultători în emisiunea cu cea mai mare audiență a Radio România Actualități, Matinal.

A pus tot sufletul în emisiunile pe care le-a realizat în anii petrecuți la postul public de radio. Post Meridian, Ascultă noaptea, Sută la sută country - sunt numai câteva dintre acestea.

A fost, ca și Paul Grigoriu, un model pentru colegii mai tineri pe care i-a încurajat, i-a lansat, i-a susținut la începutul meseriei. A fost, pentru ascultători, vocea caldă, echilibrată, prietenoasă, vocea care le-a spus când bună dimineața, când noapte bună, vocea în care regăseau un prieten, un sprijin, un companion pentru orele petrecute ascultând Radio România. A fost pentru noi, colegii săi, un exemplu de profesionalism, dedicație și modestie.

Printre ultimele sale postări pe o rețea de socializare, Victor Spirache își întreba ascultătorii: "În loc să dormi, tu Asculți Noaptea pe RRA? Treaba ta… La sfârșit să-mi spui cum a fost".

Îți spunem acum: A fost bine, Victor Spirache, a fost foarte bine și ne vei lipsi enorm. Dumnezeu să te odihnească!