ACUM:
23.30
Sunete contemporane
Urmează: 0.00 Adagietto În inima nopții, sonorități aduse din inima nopții...
Apoi: 0.55 Imnul de stat

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

La mulți ani Radio România!

Publicat: vineri, 30 Octombrie 2015 , ora 11.30
Sărbătorim împreună 87 de ani. Prilej de mândrie și recunostință pentru tot ce am realizat împreună, pentru toate eforturile depuse, pentru numărul impresionant de ascultători pe care reușim să-i atragem de partea noastră în fiecare zi. Sunt bucuros că, și anul acesta, Performanța a fost cuvântul cheie al activității noastre de zi cu zi. Recunoașterea și respectul vin din capacitatea de a genera performanță, iar răspunsul celor peste 4,5 milioane de ascultători zilnic este cel mai bun instrument de măsură.

Doresc să vă mulțumesc pentru tot ceea ce înseamnă Radio România astăzi, pentru ceea ce se aude pe frecvențele Radio România, în sălile de concerte ale Radioului, în "săli de concerte" improvizate în satele României, în școli, în spații publice și oriunde ajungem, pentru ceea ce se vede, se citește și se simte în cadrul evenimentelor organizate de Radioul Public, pentru vibrația pe care o transmiteți oamenilor în fiecare clipă.

Sper ca anii ce vor urma să fie cel puțin la fel de rodnici ca și acesta, în toate planurile: editorial, financiar, investițional, în planul audienței și al notorietății.

La Mulți Ani tuturor! La Mulți Ani Radio România!

Ovidiu Miculescu - Președinte Director General