ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

'RRC&FRIENDS' cu Adrian Naidin, Blue Noise și Byron în Clubul Fabrica de Ziua Radioului

Publicat: marți, 27 Octombrie 2015 , ora 16.40

Adrian Naidin, Blue Noise și Byron sunt doar câțiva dintre prietenii Radio România Cultural care vor fi pe scena Clubului Fabrica din București, duminică, 1 noiembrie, cu ocazia aniversării Radio România.

Evenimentul RRC&Friends, care se va desfășura sub forma unui spectacol pentru toate generațiile care ascultă postul nostru de radio, va cuprinde un spectacol de teatru pentru copii, susținut de Teatrul Ion Creangă, un spectacol de teatru al Companiei Independente Unteatru, nominalizată anul acesta la Gala Premiilor Radio România Cultural, și un concert susținut de Adrian Naidin, Blue Noise și Byron. Intrarea la toate spectacolele este gratuită.

Ziua aniversară va începe, în Clubul Fabrica, la ora 11,00, unde cei mai mici ascultători ai Radio România Cultural sunt invitați la un spectacol susținut actorii de la Teatrul Ion Creangă, teatru partener al RRC. În spectacolul IGLU, două personaje îi invită pe cei mai mici dintre spectatori să descopere ce se află sub straturi-straturi de zăpadă. IGLU este o poveste senzorială, fără cuvinte, care le oferă copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 și 3 ani ocazia să experimenteze, să cunoască. Ei vor intra într-o lume unde vor fi îndemnați să fie creativi și curioși, spectacolul dezvăluind, cu gingășie, sentimente, personaje și obiecte care se pot ascunde într-un iglu de gheață.

De la ora 17.00, pe scena aceluiași Club Fabrica, prietenii de la Unteatru aduc, de această dată pentru părinți, spectacolul "Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt" de Matei Vișniec, cu Iolanda Covaci și Marius Călugărița, în regia Cătălinei Buzoianu.

Începând cu ora 18,00, Cristian Marica, din studioul RRC, și Maria Balabaș, de pe scena Clubului Fabrica, vor ține companie tuturor prietenilor Radio Romania Cultural.

Ziua se va încheia cu un concert, de la ora 20.00, care îi va avea ca protagoniști pe Adrian Naidin, Blue Noise și Byron. Concertul va fi transmis în direct, onair și online, de Radio România Cultural.