ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Concurs Radio România Muzical - Gaudeamus

Publicat: miercuri, 16 Septembrie 2015 , ora 14.04

Radio România invită ascultătorii să își încheie pregătirile pentru noul an școlar la Târgul GAUDEAMUS Carte Școlară. Evenimentul, dedicat în special elevilor, părinților, bunicilor și, evident, profesorilor, are loc în perioada 16 - 27 septembrie în Parcul Cișmigiu - intrarea din Bulevardul Regina Elisabeta, în imediata vecinătate a Colegiului Național " Gheorghe Lazăr".

Oferta generoasă a ediției include manuale și auxiliare de la peste 70 de edituri, titluri din bibliografia școlară, ghiduri, îndrumare și dicționare, jocuri și cărți pentru preșcolari, toate reunite în același spațiu.

Pentru participanții la concursul desfășurat în cadrul emisiunii Musica viva, la ora 7.50, avem în această perioadă premii speciale, constând în ghiozdane cu rechizite, oferite de Radio România și Vodafone România. Răspunsurile la concursul din cadrul emisiunii Musica viva se pot trimite până la ora 9.30, la numărul de sms 0746 206468.

Premiile vor putea fi ridicate chiar de la târg, de la Secretariatul GAUDEAMUS, zilnic între orele 10.30 și 19.30, până pe 27 septembrie.