ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Comunicat intern

Publicat: luni, 14 Septembrie 2015 , ora 8.43
Astăzi, 14 septembrie, membrii Consiliului de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune s-au întâlnit, într-o ședință extraordinară, cu liderii principalelor organizații sindicale din SRR și cu managementul executiv al societății.

Discuțiile purtate între Consiliul de Administrație, sindicate și manageri s-au desfășurat într-un spirit constructiv, echilibrat și aplicat pe temele referitoare la activitatea SRR și au subliniat performanțele de audiență și financiare ale societății. Membrii Consiliului de Administrație și-au exprimat deschiderea pentru dialogul cu partenerii sociali și cu managementul executiv, convenind împreună ca aceste întâlniri să aibă loc periodic și ori de câte ori este necesar pentru buna funcționare a societății.

Consiliul de Administrație respinge cu fermitate toate calomniile, neadevărurile, acuzațiile vehiculate în spațiul virtual - precum și încercările de transfer în spațiul politic ale acestora - și afirmă că Societatea Română de Radiodifuziune își îndeplinește misiunea publică față de ascultători într-un mod profesionist, eficient, onest și în deplinul respect al legii.


Consiliul de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune