ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Gaudeamus, cel mai bun loc în care să-ți închei pregătirile pentru noul an școlar

Publicat: vineri, 11 Septembrie 2015 , ora 14.29
Numărătoarea inversă se apropie de final: au mai rămas doar două zile până la deschiderea noului an școlar, moment de vârf în calendarul anual al fiecăruia dintre cei implicați: elevi, cadre didactice sau părinți.

Și tot ca în fiecare an, de ceva vreme, Radio România este alături de ei, printr-un eveniment care le este dedicat în totalitate: Târgul Gaudeamus Carte Școlară! Evenimentul, ajuns în acest an la ediția cu numărul 13, se va desfășura în perioada 16 - 27 septembrie și va fi găzduit în premieră de Parcul Cișmigiu - intrarea din Bulevardul Regina Elisabeta, în vecinătatea Colegiului Național Gheorghe Lazăr.

Așadar, vă invităm să combinați utilul cu plăcutul, să cumpărați de aici manualele și auxiliarele de care mai aveți nevoie și apoi să vă relaxați pe aleile celui mai cunoscut parc bucureștean.

Programul de vizitare al târgului este zilnic între orele 10:30 și 19:30, iar accesul este liber.

Târgul Gaudeamus Carte Școlară, cel mai longeviv eveniment cu acest profil de pe piața de carte românească, este organizat de Radio România prin Centrul Cultural Media Radio România.

Derulat anual în preajma începutului de an școlar, într-un interval în care cererea de servicii și produse educaționale este foarte ridicată, Târgul Gaudeamus Carte Școlară are ca principal obiectiv crearea, pentru toți cei implicați în procesul educațional, a unui cadru adecvat pentru analiza și achiziția manualelor și a auxiliarelor școlare.

Iată câteva dintre motivele pentru care Gaudeamus Carte Școlară se poate dovedi cea mai potrivită alegere în campania de pregătire a noului an școlar:

- Oferta aproape completă de manuale și auxiliare aprobate de ministerul de resort, publicate de cele mai apreciate edituri din România, disponibilă într-un singur spațiu;

- Pachete speciale, oferte promoționale și discounturi semnificative acordate direct de către edituri;

- Materiale didactice pentru toate nivelurile și disciplinele, utile deopotrivă studiului individual și activității în clasă;

- Numeroase titluri din bibliografia școlară, din literatura română și universală;

- Cele mai recente apariții editoriale în vogă printre tinerii cititori, în măsură să le trezească interesul și celor mai puțin pasionați de lectură.

Parteneri și sponsori: BRD Groupe Société Générale - partener principal; Vodafone România.
Primăria Municipiului București, Inspectoratul Școlar al Municipiului București, creart - Centrul de Creație, Artă și Tradiție, Media Trust, ALPAB - Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București, Spectacular.