ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Fii prezent la Salonul Auto-Moto! Radio 3Net și SlowRiders RG te trimit la Show Auto Moto

Publicat: marți, 8 Septembrie 2015 , ora 10.01

Radio România 3Net organizează, în perioada 7 - 11 septembrie 2015, un concurs la care poți câștiga o invitație la cea de-a IV-a ediție a Salonului Auto-Moto și un tricou SlowRiders.

Vino în perioada 7 - 11 septembrie la sediul Radio România (Strada General Berthelot 60 - 64) și fă-ți poză cu motocicleta expusă.

Pentru a participa la concurs, trebuie să dai like și share concursului, să dai check-in la Radio3Net, să atașezi fotografia și să folosești în descriere hashtag-ul #‎motoR3Net. Concursul se adresează prietenilor Radio România 3Net de pe pagina de Facebook. Sunt luate în considerare Like-urile date până la finalul înscrierilor.

Premiile totale constau în 20 de tricouri și 20 de invitații la Salonul Auto - Moto care se va desfășura în perioada 12 - 13 septembrie în Piața Constituției din București. Extragerea se va face prin Random.org, iar câștigătoare vor fi primele 20 de persoane selectate. Ele vor fi anunțate pe pagina oficială de facebook Radio3Net "Florian Pittiș".

Organizatorii acestui eveniment promovează și responsabilitatea motocicliștilor în trafic, sloganul campaniei fiind "Motocicliști, fiți responsabili!".

Radio România 3Net "Florian Pittiș", partener media al evenimentului, este primul post de radio public din lume cu emisie exclusiv pe Internet și frecvență digitală. Formatul muzical este CHR, iar cel editorial "infotainment". Core targetul nostru este reprezentativ pe segmentul de vârstă 18 - 35 ani, suntem tineri și producem conținuturi pentru tineri.