ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Agenția de presă Rador vă invită la lectură de calitate

Publicat: miercuri, 8 Iulie 2015 , ora 14.35

Ai carte… ai parte. Interesată să verifice acest proverb vechi în lumea modernă dominată de ecranele mașinilor de comunicat, Agenția de presă Rador vine în sprijinul utilizatorilor săi interni și externi cu o nouă propunere editorială.

Începând din luna iulie, Rador elaborează un buletin lunar de semnal editorial. Acesta este destinat redactorilor și realizatorilor de emisiuni de știri culturale, ca și abonaților din presa scrisă, radiouri și televiziuni, bloggeri, biblioteci naționale, centrale, județene și universitare, ambasade, centre culturale, ministere, edituri, instituții de învățământ liceal și universitar, inspectorate școlare, prefecturi.

Este în interesul tuturor promovarea culturii, a cărții, într-o societate modernă, în care dezvoltarea nu se poate realiza în absența cunoașterii. În paginile buletinului veți putea găsi cele mai noi titluri ale tuturor editurilor prestigioase din România. Atașat acestui mesaj transmitem varianta pilot, numărul 1, a buletinului de semnal editorial.