ACUM:
0.00
Adagietto
În inima nopții, sonorități aduse din inima nopții...
Urmează: 0.55 Imnul de stat
Apoi: 1.00 Notturno produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

O vară spectaculoasă la Radio România Cultural

Publicat: luni, 29 Iunie 2015 , ora 13.18

Dacă la final de sezon Radio România Cultural și-a ținut ascultătorii conectați la cele mai importante evenimente culturale ale perioadei, deplasându-se pentru a lua în direct pulsul Festivalului Internațional de Film Transilvania de la Cluj sau a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, ștafeta pentru perioada estivală s-a predat la Vama Veche, loc cu multă încărcătură sentimentală dar și culturală pentru mulți dintre ascultătorii noștri, dar și pentru artiști sau oameni de cultură.

Vara vine cu o ofertă de petrecere a vacanței de nerefuzat. Ascultătorii Radio România Cultural vor avea bilet garantat la unele dintre cele mai importante spectacole de teatru, muzică, poezie, care se vor regăsi în grila postului mai mult decât oricând în zilele de la sfârșitul săptămânii. "Spectacole de colecție", "Discurile Radio România", "Teatru Radiofonic", "Muzica anilor-concerte live", "Mari actori de comedie", "World music" sunt doar câteva dintre emisiunile care vor face ca Radio România Cultural să fie o mare scenă în FM.

Cele mai ascultate programe de actualitate de la Radio România Cultural - "Espresso" și "Dimineața Crossover" vă vor acompania diminețile de vară din 29 iunie și până în septembrie, ținându-vă la curent cu principalele evenimente culturale ale sezonului estival.

"Amor sonor" este o emisiune de care nu poți decât să te indrăgostești, căci cele mai frumoase melodii dedicate iubirii din toate timpurile se vor auzi pe frecvențele Radio România Cultural de luni până vineri, de la ora 13.15.

"Ascultă vocile de azi" va avea ca invitate, în fiecare marți, de la ora 20.00, personalități ale vieții culturale și publice românești de prim rang, din cele mai diferite domenii și arii de interes, aflate la momentul maturității lor creatoare și în plină afirmare pe diferitele scene ale culturii românești.

Grila de vară a postului Radio România Cultural se va auzi, din 29 iunie și până în luna septembrie, pe toate frecvențele FM naționale, online pe www.radioromaniacultural.ro și pe aplicațiile mobile descărcabile gratuit din AppStore și GooglePlay.