ACUM:
22.30
Jazzy hour
Berti Barbera vă aduce albumul săptămânii.
Urmează: 23.30 Sunete contemporane
Apoi: 0.00 Adagietto În inima nopții, sonorități aduse din inima nopții...

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

E vara ta! E Radio Vacanța!

Publicat: luni, 15 Iunie 2015 , ora 12.00

De astăzi și până în 13 septembrie 2015 Radio Constanța difuzează programul estival Radio Vacanța, realizat astfel încât să ofere și să susțină conceptul de promovare a litoralului ca destinație de vacanță, atât pentru turiștii români, cât și pentru cei străini. Programul estival Radio Vacanța, ediția cu numărul 48, se difuzează între orele 10:00 - 22:00, pe frecvențele 100,1 fm (stațiile Constanța și Mangalia), 90,8 fm (stația Eforie) și 106,2 fm (stația Sulina).

Informațiile din program acoperă toată aria de vacanță și oferta de timp liber - starea vremii și trafic, activitățile de agrement și evenimentele cultural-artistice, precum și recomandări pentru vizitarea zonelor istorice si cu tradiții din Dobrogea. Prezentarea informațiilor este accesibilă publicului, menținând reperele fixe din grila Radio Constanța, astfel încât întregul program să fie adaptat activităților specifice sezonului estival. Cele 10 ore de emisie sunt structurate pe trei tronsoane, cu informații de divertisment și timp liber.

Primul tronson, cuprins între orele 10:00 - 15:00, acoperă activitățile de pe litoral, cu oferta dedicată turiștilor și localnicilor. Vor fi oferite premii, vor fi promovate campaniile și evenimentele Radio Vacanța, iar mesajele trimise de cei care ascultă on-air și online vor completa primul program de însoțire al zilei.

Tronsonul dintre orele 15:00 - 19:00 continuă să ofere ascultătorului momente de relaxare și de bună dispoziție. Caracterul va fi unul generalist dedicat vacanțelor și turismului, iar tonul folosit de prezentatori este în concordanță cu sound-ul programului. Vor fi promovate zonele de interes turistic din Constanța și din Delta Dunării, în mod special din Sulina, acolo unde Radio Constanța se aude pe 106,2 fm.

Tronsonul orar 19:00 - 22:00 oferă o emisiune light, preponderent muzicală, cu agenda cultural-artistică și evenimentele serii pe litoral, informație de tip generalist, dar și mesaje primite de la ascultători pe rețelele de socializare și prin sms.

Pe parcursul întregului program, încurajăm interactivitatea cu publicul ascultător prin evenimentele organizate pe porțiunile de plajă unde Radio Constanța are amplasate instalații de sonorizare (Mamaia, Jupiter, Mangalia), dar și prin participarea la concursurile estivale și la evenimentele sportive și artistice, evenimente reflectate în program prin transmisiuni și relatări în direct (Black Sea Sand Castle, Crosul Vacanței, Țintește primul loc).

Studioul Regional Radio Constanța dezvoltă și în această vară proiectul propriu Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanța - Brățara de Vacanță. Campania se află la cea de-a șasea ediție, e bine primită de turiști și se bucură de sprijinul hotelierilor și operatorilor de turism. Anul acesta, vor fi distribuite pe plajă 30.000 de brățări de vacanță și alte materiale promoționale, iar proiectul se va implementa și în orașul Sulina.

Vă invităm pe litoral și în Delta Dunării, alături de Radio Vacanța!