ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Farse muzicale cu Orchestra de Muzică Populară Radio!

Publicat: miercuri, 22 Aprilie 2015 , ora 11.24

O dată pe lună, Orchestra de Muzică Populară Radio vă propune o întâlnire cu muzica folclorică de calitate. De această dată, în aprilie, o lună care începe cu "ziua păcălelilor", ansamblul vă aduce la Sala Radio un eveniment cu titlul Farse muzicale.

Duminică, 26 aprilie, ora 17.00, sub bagheta dirijorului Adrian Grigoraș, veți avea ocazia de a vă bucura de piese cunoscute ce se vor îmbina cu momente umoristice, într-un program interactiv, în care publicul va fi chemat sa recunoască, sub mască, identitatea unor artiști de muzică populară. De asemenea, vor exista și momente în care protagoniștii îi vor imita pe alți cunoscuți interpreți de folclor. Într-un cuvânt, un concert al Orchestrei de Muzica Populară Radio cu mult umor și multe surprize.

Pe afișul evenimentului se regăsesc nume importante ale scenei folclorice românești, ca Ionela Prodan, Gelu Voicu, Nicolae Datcu, Georgel Nucă, Oltița Todirca și Nicu Chiriță, Ion Drăgan, Traian Frâncu, Maria Băndoiu, Florun Boita, Narcisa Băleanu, Ilie Caraș, Gelu Trancă. Seara va fi prezentată de Valentin Sanfira, pe care îl veți aplauda și în calitatea sa de interpret.

Un concert Radio România.

Coproducător Televiziunea FAVORIT.

Parteneri media: Radio Antena Satelor, Radio România Actualități.


Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate "Bilete.ro", în Magazinele Germanos și la Casa de Bilete a Sălii Radio.

Pentru alte informații legate de Orchestrele și Corurile Radio vă rugăm să consultați site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.