ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Se lansează abonamentele pentru ultimele 3 luni de stagiune la Sala Radio!

Publicat: joi, 19 Martie 2015 , ora 11.49

Vineri, 20 martie 2015, se lansează noile abonamente pentru ultimele trei luni de stagiune (aprilie-iunie) la Sala Radio! Dacă vă doriți să ascultați muzică de calitate - simfonică, de cameră, jazz sau folclor - nu ratați evenimentele pregătite de Orchestrele și Corurile Radio România pentru ultima perioadă a stagiunii 2014-2015.

Violonistul Alexandru Tomescu ce interpretează una dintre creațiile controversatului compozitor american contemporan Philip Glass, cu trei nominalizări la premiile Oscar (pentru bandă sonoră), actorul Mircea Albulescu în calitate de narator (alături de Orchestra de Cameră Radio), solistele de jazz Luiza Zan și Teodora Enache alături de Big Band-ul Radio, seară muzicală cu Grigore Leșe și Artur Șahnazarian, concertul aniversar al Corului de Copii Radio - "70 DE PRIMĂVERI", acordenonistul francez Richard Galliano, concertul dedicat Zilei Regalității în România sau cel cu violonista de origine română Sarah Nemțanu, care este astăzi vioara întâi la Orchestre National de France sunt doar câteva puncte de reper esențiale pentru ultimele luni de stagiune la Sala Radio.

Evenimentele de la București din cadrul turneelor naționale "Pianul călător" (Horia Mihail), "Turneul Stradivarius" (Alexandru Tomescu și Eduard Kunz), "Vă place tango?" (Răzvan Suma, Analia Selis și Julio Santillan) sau "Flautul de aur" (Ionuț Bogdan Ștefănescu și Horia Mihail) se vor derula de asemenea în finalul stagiunii 2014-2015, la Sala Radio.

Vă așteptăm așadar din 20 martie la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64 pentru a vă asigura locurile cele mai bune! Pentru detalii puteți contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.

Programul este: de luni până vineri, între orele 9.00-18.00;

- în zilele de concert/spectacol din timpul săptămânii: 09:00-20:00;

- în zilele de concert/spectacol din weekend: 09:00-12:00 și 15:00-20:00 (casa este închisă sâmbătă și duminică în zilele fără concert).

Abonamentele sunt valabile la toate concertele și recitalurile din stagiunea Orchestrelor și Corurilor Radio.

Prețurile la abonamente (perioada aprilie-iunie 2015):

-Abonamente de acces:

categoria I - 535 lei

- categoria a II-a - 428 lei

- categoria a III-a - 321 lei

- Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenți)

categoria I redus - 321 lei

- categoria a II-a redus - 257 lei

Abonamentele de acces cu preț întreg sunt disponibile și www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în Magazinele Germanos. Cele cu preț redus se pot achiziționa numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie și a cărții de identitate.

Pentru alte informații legate de Orchestrele și Corurile Radio vă rugăm să consultați site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.

Accesul la Sala Radio, cu transportul în comun, se poate face cu liniile de tramvai nr. 24 și 44 până la stația "Radio România" - Piața Virgiliu (Str. Berzei la intersecția cu Știrbei Vodă, în apropierea străzii Berthelot). Puteți de asemenea alege mijloacele de transport care circulă în apropiere - Str. Mircea Vulcănescu, Str. Berzei, Str. Știrbei Vodă, Bul. Eroilor, Calea Plevnei, Bul. Dinicu Golescu - autobuzele 133, 178, 126, 168, 226, 368 etc.