ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Caravana Radio Cluj ajunge la tine

Publicat: miercuri, 4 Martie 2015 , ora 9.04
Pe 15 martie, studioul Radio România Cluj împlinește 61 de ani de existență. Acest moment aniversar dă startul Caravanei Radio Cluj. Vom străbate, din două în două săptămâni, orașele mici și mijlocii, precum și cele mai frumoase și importante comune din județele Cluj, Alba, Sibiu, Bistrița-Năsăud, Sălaj, Satu-Mare, Bihor și Maramureș.

Managerul studioului, Bogdan Roșca, spune că ascultătorii din orașele mici și mijlocii, precum și cei din mediul rural, merită toată atenția postului regional, motiv pentru care întregul an 2015 le este dedicat. Pentru că ascultătorii de radio din aceste comunități sunt printre cei mai fideli, radioul clujean își dorește să fie mult mai aproape de ei. Transilvania este o zonă a multiculturalității, astfel că din echipa caravanelor vor face parte atât jurnaliști de la redacția în limba română, cât și de la redacția în limba maghiară.

Primul popas va fi, miercuri, 4 martie, la Gherla, pe aleea pietonală din centrul orașului. Emisiunea 15X2, de la ora 13:30, va fi transmisă de la standul Radio Cluj și îl va avea ca invitat pe primarul localității, Marius Sabo. Timp de 4 ore, ascultătorii noștri au posibilitatea să se facă auziți, să ne spună ce-i preocupă, cum își doresc să arate orașul lor, să transmită mesaje și să vină cu idei. Vor fi și premii constând în vouchere pentru cumpărături. Miercuri, Radio Cluj ascultă Gherla, între orele 11:00 și 15:00!