ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Rador vă invită la Gaudeamus 2014

Publicat: vineri, 21 Noiembrie 2014 , ora 10.36
Agenția de presă Rador a Radio România vă invită la unul dintre cele mai importante evenimente culturale ale anului: Târgul Gaudeamus.

- Vineri, 21 noiembrie, ora 18:00, la Standul Radio România, ceremonia de decernare a premiilor Rador pentru concursul online De ce am ales să fiu bun? Premiile îi răsplătesc pe cei mai inspirați dintre cititorii noului nostru site, www.rador.ro;

- Sâmbătă, 22 noiembrie, ora 11:00, la Standul Radio România, prezentare cu tema Agențiile de presă și provocările Internetului. Vor fi abordați și explicați termeni jurnalistici foarte utilizați în prezent, pornind de la Dicționarul enciclopedic de comunicare și termeni asociați, Editura C.H. Beck, 2014. La eveniment participă coordonatorul dicționarului, Marian Petcu, conferențiar la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Universitatea București, Viorica Păuș, decanul Facultății de Jurnalism și Comunicare, Universitatea București, Carmen Ionescu, manager Agenția de Presă Rador-Radio România, și câțiva dintre coautorii acestei lucrări colective, prima de acest tip în România.

Vă așteptăm!